14 Ocak 2011 Cuma

1 yeni farenjit bulundu


uzayda hayat var diye düşünüyorum,ona hayat denir mi bilemem tabi.bakkal yok market yok,galaksi galaksi gez de nereye kadar.insanın canı hiç mi gofret istemeyecek yani,sonuçta insanın isterse insanımsı şeyin de istemeli.köpeğimsilerse ne olacak diye düşünülebilir ama benim köpeğim dudu da gofret sever bu yüzden bakkal gerekli.
bugün bir uzaylının gelmesini bekliyorum bana.
çünkü boğazımda,ağzımı açtığımda,uzaydan görülebilecek,görülmese bile hissedilebilecek enerjiler yayan nodüller var.
dışarıdan bakılınca hiçbir şekilde anlaşılamayan ama içeride kendilerince bayram havası yaşayan nodüller.
kronik farenjit çok tuhaf bir hastalık,geleceğinden eminim,mutlaka ziyarete gelecek.üstelik gelmeden önce haber yollayacak.bak ben geliyorum farkındaysan boğazında hafif bir yanma var,yola çıktım yani haberin olsun.
bu mesajı aldığımda biliyorum ki ertesi gün damlar.adeta bir sabah süprizi gibi sanki gece kupkuru gördüğün sokakların sabah karlardan bembeyaz olması gibi bir farklılıkla boğazına yerleşiverir.bir gecede nasıl böylesi gelebildi nasıl da kendi malıymış gibi yayıldı bunu anlamak mümkün değildir.
tek çare nodülün tatlı canı ne kadar isterse o kadar kalmasına izin vermek.antibiyotik en sevmediği şey,gideceği varsa da gitmez.sıcak ve soğuktan hiç hoşlanmaz başta rahatlar gibi olup sonradan sinirlenip coşar.boğaz pastili ise unutamadığı eski sevgilisi gibidir ilk buluşmada sıcacık anlar yaşanır ama sonra pastil eriyip gittiğinde aklı başına gelir bu geçici hevesler için ne diye heveslendim ki en iyisi eski halime dönmek der.
bazen havalardan ve gidişattan memnun kalmazsa çok sinirlenip ortalığı ateşe verebilir işte o zaman dostu mu düşmanı mı hiç anlamadığım şey olan benical cold yetişir.ağrısını ateşini biraz düşürse de gece o da nodüle uyup bedeni buhranlara ve kabuslara sürükler.
en sıkıldığı zamanda da canı gezmek ister en sevdiği yerler de acil servisleridir.oradaki agresif hemşirelere karşı inanılmaz bir zaafı vardır,özellikle onları seçip bulur.hemşirenin bir boğaz ağrısı için beni burada oyalıyorsun bakışlarıyla yaptığı iğne ile huzurla uykuya dalar.
uzaylılarla hiç irtibata geçtiler mi bilemiyorum.bazen çok kuvvetli sinyaller gönderdikleri oluyor,bu aralarda etrafta bir takım anlamsız olaylar gerçekleşince sebebi boğazım tamam sorun değil diyebiliyorum çünkü.

işin tuhaf tarafı geleceğini bu kadar bariz belli ettiği halde en ufak bir engellemede bulunamıyorum kendisine
müsait değilim şu sıralar çok yoğunum daha sonra gel diyemiyorum mesela
o daha gelmeden önlemler alamıyorum
çünkü ne yaparsam yapayım geliyor
sanki en doğal hakkıymış gibi,ona borcum varmış gibi yerleşiyor
insanlar sadece anlam veremiyor neden böyle olduğuma
ben ise artık düşünmeyi bırakıyorum kendisini
bazen yalnız kalalım istiyor
yatıyoruz beraber sadece
hep yatıyoruz.

1 yorum: